Hoe kom je achter de waarheid over je leven?

Leren Kwaliteitstijd licentie om het gebied van kennis dat u hebt onderzocht onder het domein van uw titel te houden

Deze woorden moeten ons verlichten en een heerlijk gevoel geven, want de ernstige Italiaanse dichter en meester van woorden, werktuigen en talenten, stelde voortdurend een vraag die wij ons allen stellen: wie ben ik? Het is een natuurlijk verlangen van de mens om dat te weten. In feite willen alle mensen met hetzelfde potentieel weten. Daarom noem ik het liefkozend de innerlijke zoektocht. Het doet er niet toe of je hetzelfde verlangen hebt om vragen aan jezelf te stellen op de manier waarop je het vroeger aan je echtgenoot, je bediende of je minnaar hebt gesteld. Wees niet verbaasd wanneer dit zoeken van jezelf in beide klassen even sterk is.

Bedenk dat alleen u de macht hebt om uw leven door te zetten. Daarom moet je op de engelen leunen door hen te vertellen dat je hun hulp nodig hebt. De beste reden om het ze te vertellen is omdat zij de bewakers van je droom zijn. Zij willen dat je wint in het natuurlijke spel van het leven.

Vraag! Ze wachten om te antwoorden, niet omdat ze angsten in je hart hebben gelegd, maar omdat ze willen dat je wint! Nu is je eerste vraag: wat heeft deze zoektocht in gang gezet om je voor de eerste keer, voor de eerste keer antwoord te geven op de waardevolle vraag: wat ben ik eigenlijk? Een vriend van mij geeft u graag antwoord. Met een trots gezicht en een glimlach in je hart zeg je: ja, ik weet dat je me diezelfde vraag over jezelf hebt gesteld toen ik aan mijn NLP opleiding begon in 1977, ik herinner me dat ik me diezelfde vraag over mezelf heb gesteld gedurende onze hele NLP opleiding. Ik zei het religieus de hele NLP opleiding door totdat het dit jaar weer als een vraag opkwam. Het verbaasde me dat ik voor elk onderdeel een stuk papier verdeelde en me om die reden 50 jaar de tijd gaf om je het antwoord te geven.

Tegen mij, als man, kan ik alleen maar zeggen met een overvloedig gekroond gevoel van geluk: het is het giswerk dat telt. Je moet je laten meeslepen in het raadspel. Een van de grootste problemen die zich kunnen voordoen is het volgende: Als je al een antwoord hebt, waar wacht je dan nog op? Misschien heb je in het verleden geluk gehad, misschien moet je een beetje groot denken, misschien zal het universum het je vertellen, en misschien zul je het weten wanneer de tijd rijp is. Wie weet, misschien heb je wel geluk en krijg je een antwoord. Dit is een groot deel van onze filosofie in Life Coaching. Dus, om je te helpen op je reis naar de waarheid, probeer dit:

1. Je moet jezelf altijd de vraag stellen: Waarom? Wanneer je geconfronteerd wordt met een gebeurtenis, een situatie of een persoon.

2. 2. Je moet jezelf altijd afvragen: Waarom een bepaalde vraag?

3. Je moet blijven vragen: Waarom?

En altijd zeggen: Waarom? Dit is onze geest vragen. Heb je het al? De beste manier om daar achter te komen is door de vragen te stellen. Als u elk deze stappen voor uzelf uitprobeert, zult u merken dat er een wonderbaarlijke plaats in u ontstaat die u niet alleen tot een betweter maakt, maar u ook gevoeliger maakt voor de behoeften van anderen. Houdt u er rekening mee dat ik geen voorstander ben van dit standpunt. Wij zijn grote sceptici en dat komt voortdurend naar voren. Het betekent niet dat wij dat niet doen – wij willen alleen maar zien waarom mensen ervoor kiezen te strijden tegen datgene waar cogent Ike trek tegen is. Het is dat bespreken.

Dus, neem je tijd. Stel de vragen. Misschien word je wakker met de antwoorden waar je op zat te wachten.

Onthoud: Leg je alsjeblieft niet neer bij de Wet van het Leven of de Wet van de Mens en sterf gewoon onschuldig in de strijd die je hebt geleefd. Tot nu toe, en in alle volgende levens, heb je het recht gehad om in de hoogste menselijke vorm te leven voor je eigen evolutie en de hoogste menselijke behoeften.

Maak dit je beste jaar ooit.

Scroll naar boven