Loopbaancoach

Loopbaancoach

Loopbaancoach

Lijdt u aan het rustelozebenensyndroom? Vind je het moeilijk om gewoon te slapen? Probeer je (zelfs met behulp van een wekker) nog een kwartier te gaan slapen nadat je de nacht ervoor acht uur geslapen hebt? Als je op minstens één van deze vragen bevestigend hebt geantwoord, dan heb je zeker last van het rustelozebenensyndroom.

Verlamming tijdens de slaap komt veel voor bij mensen die lijden aan het rustelozebenensyndroom en kan zelfs hun normale routines verstoren. Afgezien hiervan kan de loutere aanwezigheid van een toevallige verwonding of ziekte ook bijdragen aan het rustelozebenensyndroom, waardoor het zieke been ongecontroleerd trilt in zijn segmenten. Beheersing van de ziekte kan worden gezocht door middel van medicatie, maar de beste remedie is om de oorzaken van het rustelozebenensyndroom uit het lichaam te verwijderen.

Verlamming tijdens de slaap wordt meestal onderverdeeld in drie categorieën, namelijk obstructief, centraal en sensorisch. Het percentage van elk varieert, maar over het algemeen is centrale verlamming de meest voorkomende. Soorten centrale verlamming zijn onder meer:

o nerveus prikkelbaar zijn

o gevoel van gevoelloosheid

o moeite met het uitstralen van de extremiteiten via de benen

o licht verlies van motorische en zintuiglijke vermogens

o geen warmte voelen terwijl u op het aangedane been ligt

Verlamming als gevolg van sensorisch verlies komt minder vaak voor en kan met medicijnen worden behandeld. rotten en bevriezen van de ledematen komen het meest voor en kunnen in sommige gevallen te wijten zijn aan interne afwijkingen. Het type symptoom neemt echter met de tijd af en de meeste patiënten herstellen volledig.

Hoewel paralytische aandoeningen van verschillende gradaties en typen voorkomen bij bijna alle patiënten die door RLS worden getroffen, zijn centrale en perifere neuropathieën de meest voorkomende oorzaak. Symptomen zijn onder meer ongevoeligheid, agus, neus, orale regio, armen en romp, evenals een slecht evenwicht bij het staan. Indien onbehandeld, kunnen verlammingsepisodes verslechteren en ziekenhuiszorg vereisen en uiteindelijk overlijden.

Oorzaken en symptomen van parasieten

De gewone huisvlieg is een parasiet die een unieke metabolische activiteit uitvoert. Het is microscopisch klein en bevat eiwitten, trilhaartjes en microscopisch kleine ovens waardoor de levenscyclus wordt geïmplementeerd. Dit microscopisch kleine organisme kan praktisch in elke omgeving voorkomen – het werd gebruikt om te experimenteren met zuurstof tijdens de vroege Marsaanvallen in de 20e eeuw, en zelfs in flessenwater. Het effect van parasieten op mensen kan niemand raden, maar enkele veelvoorkomende voorbeelden zijn thoracale ectoparasiet, entamoeba, spirocheet en mycoplasma.

RLS is meestal het gevolg van bloed- en vloeistofverontreinigende stoffen, schimmelionen genaamd, die aan zenuwcellen in het lichaam blijven kleven. Bovendien kan RLS het gevolg zijn van een nierziekte, gebroken kloven, hernia's, spataderen en andere medische aandoeningen. Normale bloeddruk veroorzaakt normaal gesproken geen RLS, maar de nieren van sommige mensen hebben onvoldoende uitspoelfilters of slagen er niet in om al die afvalstoffen uit de bloedstroom te verwijderen. piek, stunt of het syndroom van Pfligor zijn aandoeningen die het gevolg zijn van nierproblemen.

Afwijkingen als gevolg van RLS omvatten chronisch vermoeidheidssyndroom, astma en bronchiëctasie. Hoewel deze allemaal individueel zeer zeldzaam zijn en over het algemeen zeer jonge en gezonde mensen zijn, is er sterk bewijs dat RLS een niet-cardiaal voedsel is, en dit betekent dat er een hoog risico is op beschadiging van de hartspier. Dit zou een zaak van het grootste belang moeten zijn voor hartartsen.

De meeste artsen zouden hun patiënten vragen om overtollig gewicht te verliezen om het vermoeidheidssymptoom te verlichten, maar als er geen beademingsmachine wordt geïnstalleerd, is er geen magische pil die de kwaal zal genezen. Zodra iemands eetlust begint te verbeteren, moet hij of zij een dieet volgen dat minder vet en suiker bevat, om de eetlust te stimuleren.

Scroll naar boven